Prortuddy's Pulse City - Ding-Dong! Prortuddy Calling!

Köerna är för brutala

Sjuka bilköer
Alltså, om man någonsin har varit i Stockholm, har man också upplevt de sinnessjuka köerna! Ni kan ju förstå då hur det är att bo här, man kan ju tro att man vänjer sig... Men det tror jag inte att alla gör faktiskt. Däremot så inser man rätt snabbt vilka tider som fungerar, tider då är värt att ta bilen. Det som är positivt med köerna är att man får lite kvalitétstid med de man åker tillsammans med. Men  sen finns det sånna personer som jag, som alltid åker ensam från och till jobbet, varje dag. Det känns som att jag har ett personlig relation med radiopratarna på vakna med NRJ. Och då har det ändå gått lite för långt enligt mig. 

En annan sak man tänker på när man står i dessa köerna varje morgon är alla slogans som står på nästan alla bilar, och det tycker jag är så roligt! För, låt oss vara ärliga, man stirrar på folk man åker bredvid och då tycker jag att det är jätte kul att se vart personen / personerna i bilen bredvid jobbar och vad dom jobbar med! Idag såg jag exempelvis en bil från smarter marketing som sysslar med marknadsföring på internet. Dessutom ser man ofta företag med tjänster eller produkter som man kanske behöver! Jättebra! 

Tyvärr har inte jag någon sån slogan på min bil. Det känns lite som att stalka någon på instagram, Man ser hur dom ser ut och vart dom jobbar, vilken väg dom tar och så vidare. Medan själv glider jag bara förbi helt anonym och smidig. Känns bra ändå! 

Hur som helst kanske det blir bättre med köerna under sommar halvåret? Då kanske fler tar tåget och många är ju lediga stora perioder av sommaren. Jag hoppas verkligen på att jag har rätt!